News

JOFEMAR VISION TRAITEUR

Ontdek onze Jofemar Vision ES plus automaat met geïntegreerde lfitmodule. Geschikt voor de verkoop van zowel verse voedingsmiddelen gekoeld tot 3° alsook breekbare producten en/of snacks en drankjes.
Het toestel kan gekoppeld worden aan een 2de module zodat u meteen een verdubbeling van de capaciteit verkrijgt. Tevens kan het toestel uitgerust worden met een bancontactmodule voor een vlottere verkoop!

 

Meer informatie over onze huidige promoties kan je bekomen via mail op info@topsvending.be oftewel telefonisch op 011 51 70 70.

CLEAR CHANNEL & H&M

Op vraag van Clear Channel, Urban Media & H&M werd dit project gerealiseerd ism Topsvending.

 

Koop nu een H&M kerstcadeautje in het NMBS Station te Antwerpen via de geïntegreerde Sielaff Su2020 vendingmachine. Betaling met je bancontactapp maakt het eens zo gemakkelijk!

 

Vendingmachine : Topsvending

 

Realisatie & concept: Clear Channel - Urban Media

 

Project voor : H&M

 

Locatie: NMBS Station Antwerpen

OTI Betaaloplossing & Telemetrie

Maak kennis met onze vernieuwe betaaloplossing OTI met gekoppelde telemetriemodule! 

 

4 op 5 klanten betalen tegenwoordig iever met hun kaart of smartphone. Met de OTI betaaloplossing en de mobiele betaalmogelijkheid biedt u hun het betaalmiddel dat de meeste klanten verkiezen. Uw klanten zijn tevens meer geneigd om wat extra uit te geven door het gemak van pinloos betalen. Bijkomend geniet u als uitbater nog van de gekoppelde telemetriemodule. Deze staat u toe om al uw verkopen vanop een afstand te bekijken via een online tool.

 

PROMOTIE BROODAUTOMAAT

Beste Bakker,

 

Geniet nu van onze scherpe en uitzonderlijke tarieven!

 

Uw nieuwe fas broodautomaat inclusief behuizing met design naar wens reeds 9.990 € of kiest u liever voor een Necta shopper? Dan bieden wij een nieuwe Necta shopper aan inclusief behuizing in design naar wens voor de prijs van 10.990 €.

 

Bovengenoemd voorstel is inclusief, garantie, levering en installatie op locatie. Tevens geniet u van een professionele uitleg door 1 van onze techniekers.

 

KOOPJESHOEK

 

 

Door herinrichting van onze showroom geven we een extra scherpe korting op onze tabletop koffietoestellen.

Geniet de hele maand oktober nog van deze scherpe tarieven! Contacteer ons vrijblijvend voor meer inlichtingen!

 

Van rechts naar links:

Iris Bianchi: 1.250 €

Pegasso: 2.100 €

Sielaff CIS : 3.600 €

BIBAC 2017

Kom ons een bezoekje brengen tijdens BIBAC 2017 van 19 t/m 22 maart en geniet van onze uiterlijke promoties en kortingen!

 

Heb je nog geen gratis toegangsticket? Stuur ons dan een mailtje naar i.antonelli@topsvending.be en vraag uw gratis registratiecode aan.

 

We hopen jullie snel te mogen ontmoeten!

VACATURE TECHNISCH MEDEWERKER

Wij zoeken een technisch medewerker ter aanvulling van ons magazijnpersoneel:

Profiel van de kandidaat

Je zal instaan voor zowel onderhoud als herstellingen van automaten. Het assembleren, afstellen en leveren van automaten behoort tevens tot je takenpakket. Het gezocht profiel:

PROMOTIE FAS COMBI KRYSTAL

Geniet nu van onze huidige promotie, zolang de voorraad strekt!

 

Onze FAS Krystal combi profiteert van 6 plateau's voor de verkoop van zowel snacks als dranken in spiralen. We kunnen dit toestel aan een uitzonderlijke prijs van 2.200 € aanbieden. De aangeboden toestellen zijn zeer jong 2de hands en in uitzonderlijke staat.

 

Als optie kan u kiezen voor een FAS PERLA koffie automaat of blikgeleiders.

 

Meer informatie over het toestel treft u op het pdfdocument in bijlage.

 

Snel zijn is dus de boodschap :-)!

PROMOTIE SIELAFF KOFFIE + GRATIS SNACKAUTOMAAT

Geniet van onze huidige promotie: koop je Sielaff CVS espressobonen automaat en ontvang een gratis compacte snackautomaat met 10 selecties gratis!

 

Meer informatie tref je op het pdfdocument in bijlage. Tevens kan u ons steeds bereiken op 011/51 70 70 voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvende afspraak.

Pagina's